Skip to content

© 2021 MOORREDIA.NL

Dammend Nederland heeft er weer een vereniging bij. Dit is er niet zomaar één; het is, namelijk een online damvereniging: DroomDamsters. Een damvereniging die gericht is op het promoten en stimuleren van het meisjes- en vrouwendammen in Nederland.

Op deze website vind je alle informatie, nieuws en verhalen over DroomDamsters. Wie zijn we? Wat zijn onze ambities. Lees de verhalen van de teamleden. In de toekomst hopen we dat het team zich versterkt met andere enthousiaste damsters en damliefhebsters!

Ook is er met Jasmijn Scholtens een fotoshoot gehouden voor de aankleding van de website en ter promotie van DroomDamsters.

Iedereen kan lid worden van DroomDamsters. Als lid ondersteun je dit initiatief en ontvang je ook nog eens leuke extra’s. Liever niet lid worden maar wel DroomDamsters ondersteunen? Dat kan via een vrijblijvende donatie. Anoniem doneren kan ook (vul dan geen naam in).

DroomDamsters is ook op zoek naar bedrijven en organisaties die samen met het team van DroomDamsters willen werken aan een prachtige toekomst voor het meisjes- en vrouwendammen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van damtoernooien of het opzetten van een krachtig promotieplan.

We gaan de website regelmatig bijhouden, dus kijk af en toe op de website. Leden ontvangen ook nog eens 4x per jaar een nieuwsbrief met alle ontwikkelingen.

Deze mooie website is gemaakt door de mensen achter Moorredia.nl.

Heeft u zelf ideeën, plannen of vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier!