Skip to content

Tessa Kenson

Geboren in 1985 | Woonplaats: Den Haag | Projectleidster

Tessa Kenson heeft een bedrijfskundige achtergrond en veel ervaring met projectmanagement. Zij werkt mee aan de uitbreiding van DroomDamsters door de dromen te vertalen naar concrete acties en te helpen met de organisatie daarvan.

Wat betekent dammen voor jou?
Mijn vader damt al lange tijd en daardoor heb ik vaak gezien dat dit spel zoveel uitdaging biedt. Het bepalen van de strategie, de focus die je nodig hebt en ook het competitieve element van deze denksport vind ik heel uitdagend.

Zelf ben ik pas net gestart met dammen, dit komt door DroomDamsters. Het spreekt me aan dat dit een sport is waar je zelf, in je eigen tempo, al heel veel kunt oefenen en dat er vervolgens veel mogelijkheden zijn om mee te doen aan wedstrijden op alle niveau’s als je lid wordt van DroomDamsters (voor maar €7,50 per seizoen!). 

Ambities met DroomDamsters
Er zijn maar weinig meiden / vrouwen in Nederland die lid zijn van een damvereniging. Ik verwacht dat er wel heel veel animo is als je via online dammen en gratis trainingsmateriaal deze denksport zelf kunt leren beheersen. Met de leuke evenementen die, speciaal voor vrouwendammen, georganiseerd worden door DroomDamsters verwacht ik dat dammen voor vrouwen een boost krijgt. Het is niet alleen gezond voor je brein en leuk als je wint, je ontmoet er ook nieuwe mensen met eenzelfde hobby!

Hobby’s
Ik vind het heerlijk om te lezen en in m’n vrije tijd leuke activiteiten te ondernemen met ons gezin. We gaan graag naar zee en houden ook veel van koken.