Skip to content

Tessa Kenson versterkt DroomDamsters

'Mijn ambitie is ook om te leren dammen'

Wij stellen je graag voor aan Tessa Kenson in een Q&A. Kom meer te weten over haar. Voor DroomDamsters gaat zij aan de slag als projectleidster.

Volledige naam
Tessa Kenson           

Roepnaam
Tessa

Geboortedatum en -plaats
05-08-1985, Rhenen

Woonplaats
Den Haag

Opleiding
Ik heb eerst informatiemanagement gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en daarna Bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit in Rotterdam.

Beroep
Ik werk als adviseur bij de Raad van State en werk daarnaast nu mee aan het uitbreiden van DroomDamsters om te stimuleren dat meer vrouwen gaan dammen.

Favoriete muziek
Ik luister naar muziek van de Foo Fighters, Live, Nirvana en andere rockbands. Daarnaast luister ik graag naar Ed Sheeran en door mijn kids tegenwoordig ook weer naar alle Disney liedjes.

Favoriete film
Mijn favoriete films zijn Groundhog Day, As good as it gets en The bucket list. Ik kijk graag naar films met een goed verhaal en veel humor.

Favoriet vakantieland
Italië! We gaan er vaak heen en ik heb veel mooie herinneringen aan dit land. Naast het lekkere eten vind ik de kust, het klimaat en de mensen er prachtig.

Belangrijkste les van mijn ouders
Er altijd voor elkaar zijn! Je geniet met elkaar van de mooie momenten en sleept elkaar erdoorheen als het tegen zit. 

Je kunt me wakker maken voor 
Iets noodzakelijks, anders mag je me lekker laten slapen.

Hobby
Lezen, al van kinds af aan lees ik heel graag. ik houd van boeken met een goed verhaal, humor en ook van filosofie boeken.    

Levensmotto
Het belangrijkste is dat je goed wilt zijn en niet goed wilt lijken. Dit kun je overal op toepassen. Het is een statement van Plato, ruim 2500 jaar geleden en nog steeds zo actueel. 

Favoriete maaltijd
Mijn man maakt de lekkerste nasi en kip.

Favoriet drankje
Ik drink graag goede zwarte koffie.

Ambitie
Ik werk mee aan DroomDamsters vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond. Door dit mooie initiatief is het mijn ambitie om zelf ook te leren dammen en dit daarna ook te leren aan mijn kinderen. Gelukkig kan mijn vader ons hier heel goed bij helpen. 

Leer hier meer over Tessa!