Skip to content

Nieuwe promofilm!

DroomDamsters heeft een vervolg promotiefilm gemaakt op: ‘WHEREVER WE GO’. Je kan nu de 2022 promotiefilm zien ‘Let’s Play’ waarbij onze Jasmijn Scholtens een eigen damavontuur aangaat in haar droom. Een zoektocht naar waar ze staat en waar ze heengaat in haar dampartij en het speelt zich af in twee werelden: de wereld waar ze tegen een fictieve tegenstandster opneemt en de wereld waar ze zich ontwikkeld en tot nieuwe creatieve ideeën komt om zo tot sterke zetten te komen haar partij.

De film is geschreven door Patricia Bisschop. Zij heeft ook de vorige promotiefilm bedacht. “Ik vond het erg leuk om een vervolg te schrijven op de succesvolle eerste promotiefilm van DroomDamsters. We hebben meer dan 50.000 views gehaald. Ik vind het prachtig om te zien dat DroomDamsters groter en groter wordt.”

Het script is verfilmd door Zainal Palmans en Fians Moorrees van Artistic Dreamers en Moorredia. In de zomer werden opnamens gemaakt op twee verschillende plekken: de Suikerfabriek in Groningen en  in het Wallebos in het Friese Beetsterzwaag.

De film is geheel in het Engels, zodat we een breder publiek kunnen bereiken. Het dammen wordt ook buiten Nederland beoefend. De voice-over in de film is ingesproken door een warme, diepe en dramatische stem van de Amerikaanse actrice Linnea Sage.

Hoofdrolspeelsters Jasmijn Scholtens is erg onder de indruk van het eindresultaat. “De film is erg creatief en innovatief gemaakt. Een dampartij wordt in deze video naar een hoger niveau gebracht. Ik kijk al uit om de triologie af te maken!”

‘Let’s Play’ is mede mogelijk gemaakt door Basalt Bouwadvies bv en de Koninklijke Nederlandse Dambond (KNDB).

Over DroomDamsters
DroomDamsters zet zich in om het vrouwen- en meisjesdammen in Nederland te promoten. Word lid van DroomDamsters of geef een donatie. Hiermee kunnen wij prachtige toernooien en andere (maatschappelijke) activiteiten opzetten! Bedrijven en organisaties kunnen ook sponsor of partner worden!

Credits
Video Made by
MOORREDIA & ARTISTIC DREAMERS
www.moorredia.nl | www.artisticdreamers.nl Directed by
Zainal Palmans
Cinematography by
Fians Moorrees
Story by
Patricia Bisschop
Voice-over
Linnea Sage | www.linneasage.com
Thanks to our partners
Basalt Bouwadvies bv & KNDB
www.basalt.nl | www.kndb.nl
Thanks to our DroomDamsters
Jasmijn Scholtens, Patricia Bisschop en Linnea Sage

Bekijk hieronder de promofilm 'Let's Play'