Skip to content

Natalia Sadowska geeft een online Masterclass (bekijk het terug!)

Aanstaande zondag (22  januari) gaat de 2-voudig wereldkampioen dammen, Natalia Sadowska uit Polen, een online masterclass geven samen met Nicole de Vries, voorzitster van DroomDamsters. De masterclass is online te volgen via het YouTube-kanaal van ‘Draughts10x10’.

De live-uitzending begint om 18:50 uur en het wordt een leerzame uitzending. Natalia zal een aantal partijfragmenten van haar mooiste partijen laten zien. Ook hebben kijkers ruimte om vragen te stellen en Natalia en Nicole. Er wordt in het Engels gesproken.

Over Draughts10x10
Draughts10x10 organiseert regelmatig een online masterclass met prominente dammers. De vorige keer gaf 3-voudig wereldkampioen dammen, Roel Boomstra, een hele gave masterclass met leerzame techniek.

Wij van draughts10x10 merken dat de livestreams en video’s goed bekeken worden, daar zijn we erg blij mee! Maar we zien helaas ook dat een groot gedeelte van ons publiek nog niet geabonneerd is op het YouTube-kanaal van draughts10x10. We willen jullie daarom vragen om te abonneren op het YouTube-kanaal. En vraag ook aan je familie, vrienden, kennissen en andere dammers die je kent om ook te abonneren op het YouTube-kanaal van draughts10x10.

Bekijk het hieronder terug: