Skip to content
Op de foto: Jasmijn Scholtens | © 2021 MOORREDIA.NL

Jasmijn Scholtens had een fantastische fotoshoot voor DroomDamsters voor de aankleding van deze website en promotie. “Het was supergaaf om dit te doen”, aldus Jasmijn. “De foto’s zijn echt prachtig geworden. Ik ben er erg blij mee.”

Jasmijn is geen vreemde in de damwereld. Zo heeft zijn meerdere keren NK’s gespeeld bij de meisjes en heeft ze ook geacteerd op het EK en WK. Tegenwoordige is de 18-jarige actief met het organiseren van damtoernooien en maatschappelijke activiteiten voor Fitter Brein.

Ook Jasmijn hoopt het het meisjes- en vrouwendammen een enorme boost gaat krijgen. “DroomDamsters is mooi initiatief en een belangrijke eerste stap om het dammen breed onder de aandacht te brengen bij meisjes en vrouwen. Ik ondersteun DroomDamsters en ik vind het een eer om voor nu het gezicht te zijn van de promotie.”

In de toekomst gaan we nog veel meer horen van Jasmijn. De foto’s van de fotoshoot zijn te vinden ook te vinden via media.

De foto’s zijn gemaakt door: Moorredia.nl

Art Director: Zainal Palmans
Fotografie: Fians Moorrees
MUA: Zilana Moorrees

De foto’s zijn gemaakt op dinsdag 17 maart in Het Klooster Hoogeveen. Met veel dank aan de ZorgZaak voor het beschikbaar stellen van de locatie.