Skip to content

Bekijk de promo van DroomDamsters

'WHEREVER WE GO'

DroomDamsters heeft een gave promotiefilm gemaakt met de titel: ‘WHEREVER WE GO’. In het Nederlands vertaald naar: ‘WAAR WE OOK HEENGAAN’. In de film spelen alleen meisjes mee die het dammen leuk vinden. Het maakt niet uit waar en ook niet uit tegen wie. Het dambord vergezeld altijd en speelt een verbindende rol in de film. De sterren van de film zijn uiteraard de ‘damsters’, de ‘denkende dromers’, die durven te dromen, uitdagingen aangaan en uitkijken naar een prachtig damavontuur.

De film is geschreven door Patricia Bisschop. Zij heeft onlangs haar debuut gemaakt met haar boek Zwart Bloed. “Ik vond het een eer om DroomDamsters een verhaal te geven. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat. Je krijgt direct zin om te gaan dammen.  Het is een prachtige film worden met een mooie boodschap.”  Patricia kan zelf ook aardig een potje dammen.

Het script is verfilmd door Zainal Palmans en Fians Moorrees van Artistic Dreamers en Moorredia. In een heel weekend in juni zijn alle beelden opgenomen. Alle filmtechnieken werden uit de kast gehaald om er een spektakel van te maken. “Het was een geweldig filmproject om te doen. We konden onze eigen creativiteit in kwijt en kregen alle vrijheid om er iets moois van te maken. Wij zijn erg trots op deze film.”

De film is geheel in het Engels, zodat we een breder publiek kunnen bereiken. Het dammen wordt ook buiten Nederland beoefend. De voice-over in de film is ingesproken door een warme, diepe en dramatische stem van de Amerikaanse actrice Linnea Sage. Ook Linnea was erg onder de indruk en reageerde kort en krachtig: “Wow! It’s beautiful!”

‘WHEREVER WE GO’ is mede mogelijk gemaakt door Basalt Bouwadvies bv en de Koninklijke Nederlandse Dambond (KNDB).

Over DroomDamsters
DroomDamsters zet zich in om het vrouwen- en meisjesdammen in Nederland te promoten. Word lid van DroomDamsters of geef een donatie. Hiermee kunnen wij prachtige toernooien en andere (maatschappelijke) activiteiten opzetten! Bedrijven en organisaties kunnen ook sponsor of partner worden!

Credits
Video Made by
MOORREDIA & ARTISTIC DREAMERS
www.moorredia.nl | www.artisticdreamers.nl Directed by
Zainal Palmans
Cinematography by
Fians Moorrees
Story by
Patricia Bisschop
Voice-over
Linnea Sage | www.linneasage.com
Thanks to our partners
Basalt Bouwadvies bv & KNDB
www.basalt.nl | www.kndb.nl
Thanks to our DroomDamsters
Jasmijn Scholtens, Nicole de Vries, Vera Brunink, Rozalinda Moorrees, Erica Blenkers, Sophie Blenkers, Charell Schuller, Madelief Fieten & Yasmijn Brunink

Speel hieronder de promofilm af

Play Video