Skip to content

Basalt trotse partner van DroomDamsters

Basalt bouwadvies bv is een trotse partner van DroomDamsters. Basalt Bouwadvies helpt mee in de oprichting van DroomDamsters en maakt het mogelijk om toernooien en andere activiteiten op te zetten voor het meisjes- en vrouwendammen in Nederland. “We zijn erg trots dat we dit mogelijk kunnen maken.”

De combinatie Basalt en DroomDamsters is snel gelegd. In zowel het damspel als bij het bouwproces moet er veel gerekend worden om tot juiste resultaten te komen. 

Bij Basalt richten we ons op slechts één ding: de kostenkant van het bouwproces. Niet omdat we al die andere kanten van het proces minder interessant vinden, maar omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn: bouwprojecten laten slagen door spot-on calculaties, professionele begeleiding en onafhankelijk advies.

Over Basalt

In 1995 werd Basalt bouwadvies opgericht. Een onafhankelijk adviesbureau met een specialisatie in bouw- en investeringskosten. Met altijd een persoonlijke benadering en heldere, transparantie adviezen.

Meer weten over ons bedrijf, de mooie projecten, onze mentaliteit en liefde voor het vak? Bekijk dan de video!

Werken bij Basalt

Basalt is ook nog op zoek naar HBO’ers met een opleiding bouwkunde die goed kunnen rekenen. Bouwkostendeskundige is een specialistisch vak. Bij elk bouwproject, hoe modern, duurzaam of bijzonder, zijn de kosten uiteindelijk doorslaggevend.

Op de verschillende bouwkundige opleidingen in Nederland komt het kostenaspect enigszins aan bod, maar niet uitgebreid. Het echte vak leer je tijdens het werk, met eventueel aanvullende deeltijdopleidingen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar collega’s om ons team verder uit te breiden. Heb jij een bouwkundige opleiding of achtergrond? Heb je interesse in de bouw en ben je goed met cijfers? Wie weet zijn we op zoek naar jou!

We investeren graag in onze mensen en in het creëren van een fijne werksfeer. Kijk de video waarom werken bij Basalt zo leuk is.

Wij hebben momenteel plek voor zowel starters als ervaren kostendeskundigen. Tevens zijn wij een erkend stagebedrijf met regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

Neem ook een kijkje op de nieuwe website van Basalt:

www.basalt.nl